Aangepast wonen

Als je ouder wordt of te maken krijgt met een beperking is het soms aangeraden je woning aan te passen. Hiervoor kan je terecht bij Lathu.

Een simpele aanpassing van je woning

Woningaanpassing voor ouderen

Een simpele of kleine aanpassing aan je woning kan een wereld van verschil zijn voor je mobiliteit in huis. Je veiligheid en comfort stijgen, terwijl er geen drastische verbouwingen moesten plaatsvinden.

Met hedendaagse mobiliteitsoplossingen kan je woning eenvoudig aangepast worden zodat je weer vrij bent in je eigen huis. Op slechts 1 dag kunnen onze techniekers jouw traplift installeren. Zo heb je met één dag werk je huis zo aangepast dat je er nog veel mooie jaren kan doorbrengen.

Plateaulift voor rolstoelgebruikers

Woningaanpassing voor mensen met een beperking

Het kan natuurlijk ook dat je woning aangepast dient te worden omdat je met een fysieke beperking kampt. Of het nu een tijdelijke of een permanente aanpassing is, je huis rolstoelvriendelijk maken kan een grote hulp zijn. De plateaulift en de zweeflift zijn twee mogelijkheden om je met rolstoel doorheen het hele huis vrij te kunnen verplaatsen. Je hebt moet je geen zorgen maken over de trap en met slechts één rolstoel kan je naar ieder verdiep in huis. Zo heb je terug de volledig vrijheid in huis!

 

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Gratis advies, offerte en zonder verplichtingen

Maak vrijblijvend een afspraak

Of bel ons gratis nummer 0800 250 23

24 op 24 & 7 op 7 beschikbaar

Maak een afspraak

Of bel gratis 0800 250 23