Faciliteren van begeleid wonen

Wanneer je geconfronteerd wordt met een fysieke beperking kan alleen wonen moeilijk zijn. Begeleid wonen kan je toch de vrijheid geven waar je naar verlangt.

Begeleid wonen

Bij het begeleid wonen voor ouderen krijg je hulp van een zorginstelling om je leven thuis te vereenvoudigen. Denk maar aan een hulp in het huishouden of hulp bij persoonlijke verzorging. Hiervoor kan je terecht bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

Naast een extra hulp in huis kan hun gespecialiseerd team jou advies geven omtrent de mobiliteitsoplossingen die bij jouw specifieke situatie aansluiten. Daarbij zorgt het VAPH niet alleen voor het juiste advies, maar ook financiële hulp. Om van deze dienst gebruik te maken willen wij jou graag helpen bij het indienen van een aanvraag of kan je voor meer info terecht op www.vaph.be.

Indien je in het Brusselse woont, ben je geholpen bij Phare. Je kan terecht bij hen op www.phare.irisnet.be.

Wanneer je in aanmerking komt voor een van de diensten van het VAPH of Phare, kom je weer bij Lathu terecht. Als de VAPH of Phare-adviseur jou een mobiliteitsoplossing aanraadt voor jouw trap kan je samen met een van onze adviseurs bekijken wat de meest geschikte oplossing is voor jou. Eens je keuze is gemaakt regelen wij alles voor jou met het VAPH.

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Gratis advies, offerte en zonder verplichtingen

Maak vrijblijvend een afspraak

Of bel ons gratis nummer 0800 250 23

24 op 24 & 7 op 7 beschikbaar

Maak een afspraak

Of bel gratis 0800 250 23