Hulpmiddel voor ouderen

We herkennen het allemaal. Je huis is je thuis. De plaats waar je jouw hele leven hebt opgebouwd. De plaats waar je graag samen met vrienden en familie leeft. Daarom willen we natuurlijk ook zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Ook al word je wat minder mobiel met het ouder worden. Hier zijn heel wat technologische hulpmiddelen voor.

Vrijheid in huis

Je vrij kunnen voelen in je eigen huis is voor iedereen belangrijk. Dit houdt in dat je zonder moeite of problemen iedere kamer van het huis kan bereiken. Een trap vormt hierbij al snel een eerste obstakel. De trap nemen gaat misschien niet meer zo snel, misschien ben je wel bang om te struikelen. Toch willen we liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen, zonder dat onze veiligheid in het gedrang komt. Met onze trapliften hoeft een trap geen belemmering meer te zijn. Een sterke hulp voor ouderen!

Dirk is blij met zijn traplift

Als rechtstreekse invoerder van Handicare en ThyssenKrupp hebben we het meest unieke en kwalitatieve aanbod van trapliften in België. Met dit gamma van trapliften kunnen wij voor bijna elke trap een oplossing bieden. Ongeacht de situatie kan je bij ons terecht voor gratis advies. Dankzij onze mobiliteitsoplossingen is het weer mogelijk veilig en zonder problemen ieder verdiep en iedere kamer in huis te bereiken. Met onze trapliften wordt de trap nemen weer een plezier. Daarbij is een traplift niet alleen extra veilig, maar kan het ook aangepast worden aan jouw interieur, zodat het ook mooi staat in jouw huis. Zo kan je bijvoorbeeld zelf de kleur van de rails en van de stoel kiezen.

Als trapliftspecialist vinden we het ook heel belangrijk dat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je een traplift in huis haalt. Daarom hebben we het grootste trapliftcentrum van België geopend, waar je in onze showroom vrij de trapliften kan komen bekijken en uitproberen.

Dit interesseert je misschien ook

Langer thuis wonen op oudere leeftijd

Blij op latere leeftijd zo lang je wil in je vertrouwde omgeving dankzij de hulpmiddelen van Lathu.

Hulpmiddelen voor personen met een beperking

Een beperking hoeft niet het einde van je vrijheid te betekenen. Bekijk snel de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Gratis advies, offerte en zonder verplichtingen

Maak vrijblijvend een afspraak

Of bel ons gratis nummer 0800 250 23

24 op 24 & 7 op 7 beschikbaar

Maak een afspraak

Of bel gratis 0800 250 23