Hulpmiddelen voor personen met een beperking

Op elke leeftijd kan je geconfronteerd worden met een lichamelijke of motorische beperking. Wanneer je mobiliteit vermindert heb je graag enkele hulpmiddelen waar je op kan rekenen. Dat geldt voor iedereen.

Voor jong en oud

Bij een lichamelijke handicap of na een ongeval kan de verplaatsing in huis een moeilijkheid worden. Zelfstandig naar je slaapkamer of badkamer gaan is niet altijd evident. Toch wil iedereen natuurlijk zelfstandig wonen, ondanks een fysieke beperking. Een trap is hier al snel een eerste obstakel, maar met de mobiliteitsoplossingen van Lathu hoeft dit niet te zijn.

Oplossingen rolstoelgebruikers

Je in huis verplaatsen met een rolstoel is niet altijd even gemakkelijk. Hoe geraak je de trap op? En wat met je rolstoel als je boven bent? Lathu heeft hier de ideale hulpmiddelen voor.

  • Plateaulift

Zo is er de plateaulift. Een lift die jou volgens het principe van de traplift met rolstoel kan verplaatsen. Op deze manier is 1 rolstoel voldoende om zelfstandig in huis rond te kunnen.

Voorlopige foto

  • Zweeflift

Net als met de plateaulift kan je je met een zweeflift van Högg eenvoudig en zelfstandig verplaatsen met je rolstoel. Hier kan je de rolstoel zelf vastmaken aan het zweefsysteem dat jou dan zwevend over de trap verplaatst naar een andere verdieping. Het voordeel hiervan is de eenvoudige installatie en de verbouwingskosten van een personenlift die vermeden kunnen worden.

Voorlopige foto

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Gratis advies, offerte en zonder verplichtingen

Maak vrijblijvend een afspraak

Of bel ons gratis nummer 0800 250 23

24 op 24 & 7 op 7 beschikbaar

Maak een afspraak

Of bel gratis 0800 250 23