Langer thuis wonen op oudere leeftijd

Wanneer we ouder worden willen we liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Nu kan je jouw zelfstandigheid en onafhankelijkheid terug winnen.

Zelfstandig thuis wonen

Vaak zie je ouderen of bejaarden verhuizen wanneer ze minder goed te been zijn. Toch zijn er heel wat voordelen verbonden aan thuis blijven wonen op oudere leeftijd. Je bespaart de hoge kosten van een verhuis naar bijvoorbeeld een serviceflat. Je moet ook geen afscheid nemen van je vertrouwde omgeving en je vrienden. Sociale contacten zijn nu eenmaal beter te onderhouden in je eigen huis. Een bezoekje van de kinderen, de gezellige babbel met de buren. We zouden het moeilijk kunnen missen.

Voordelen van een traplift

De trapliften van Lathu zorgen er nu voor dat je langer zelfstandig kan thuis wonen. Zo wordt de trap nemen weer een plezier en moet je niet bezorgd zijn dat er ongelukken zouden kunnen gebeuren. Met een traplift is alles weer mogelijk. Snel iets halen op de bovenverdieping, je boodschappen eenvoudig verplaatsen, zware spullen naar je slaapkamer brengen,... Nu kan je weer snel en veilig naar ieder verdiep in huis.

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Gratis advies, offerte en zonder verplichtingen

Maak vrijblijvend een afspraak

Of bel ons gratis nummer 0800 250 23

24 op 24 & 7 op 7 beschikbaar

Maak een afspraak

Of bel gratis 0800 250 23